CENTRAL MÉDIAAKADÉMIA

ahol Magyarország vezető médiavállalatának szakembereitől tanulhatsz

év sikeres működés

elégedett kurzusrésztvevő

nagy szaktudású oktató

Kik vagyunk mi?

A Central Médiacsoport Zrt. által létrehozott felnőttképzési intézmény.

Magyarországon a legtöbb nőt elérő médiavállalatként sok magazinunkat és online termékünket ismerheted.

Legnépszerűbb magazinjaink: Nők Lapja, Nők Lapja Évszakok, Nők Lapja Egészség, Nők Lapja Psziché, Nők Lapja Konyha, NL Ezotéria, Marie Claire, ELLE, National Geographic, Cosmopolitan, Story, Best, Meglepetés, Kismama, Wellness, Autómagazin.

Legnépszerűbb online termékeink: 24.hu, nlc.hu, nosalty, hu, Startlap oldalak, hazipatika.com, foglaljorvost.hu, krémmánia.hu, babaszoba.hu, vezess.hu, szallas.hu, stb.

A Central Médiacsoport Zrt. termékei összességében a 25 féle magazinnal és évi 25 különszámmal 2,3 millió olvasót érnek el havonta, a 19 online termék pedig 5,1 millió látogatót. Ezt egészíti ki még a könyvkiadási tevékenység, amivel a Central a hazai könykiadói piac meghatározó szereplőjévé vált. Kiadványairól, tevékenységéről bővebben itt lehet tájékozódni.

Célkitűzésünk

A Médiaakadémia 2008-as megalapításakor Balázs-Piri Krisztina igazgató elsődleges célkitűzése az újságírók, szerkesztők utánpótlás képzése volt, majd a portfólió bővült szépíró kurzussal és stylist képzésekkel.

Mára már több, nyomtatott és digitális tartalomkészítéssel, valamint karrierváltással kapcsolatos, magas színvonalú képzést kínálunk.

Felnőttképzési tevékenységünk nyilvántartásba vételi száma: B/2020/005548 (Hatóság: Pest Megyei Kormányhivatal)

Élvonalbeli

Mi a naprakész ismeretekben hiszünk, ezért oktatóink szakterületük legjobbjai, akik a legfrissebb piaci tudásukat osztják meg.

Egyedülálló

Képzéseinken koncentrált idő alatt, hatékony módon, versenyképes tudáshoz juthatsz.

Gyakorlatias

Kurzusainkon az elméleti előadások és gyakorlati workshopok mellett egyéni konzultációs lehetőséget is biztosítunk.

Rólad is szól

Minden jelentkezőnk szakmai háttere egyéni, ezért minden csoportunk összetétele más. Nálunk a kurzusrésztvevők vannak fókuszban, képzéseink így teljeskörűen személyre szabottak.

Ha érdekelnek aktuális képzéseink, nézd meg kínálatunkat!

Ha szeretnél még többet megtudni előadóinkról, itt megteheted!

Részt vettem több lap indításában és átalakításában. És még mindig, mindennap élvezettel tölt el, hogy azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek: a magazinkészítéssel.

MAGAZIN-ÚJSÁGÍRÓ KÉPZÉS

Akovács Éva, kurzusvezető

Biztos vagyok benne, hogy a digitális marketing képzésen résztvevő szakemberek és vezetők olyan masszív tudásanyagot kapnak előadóinktól, amely nagyban hozzájárul személyes karrierjükhöz.

DIGITÁLIS MARKETING KÉPZÉS

Szabó György, kurzusvezető

Mi, akik magunk tapostuk ki az ösvényt, a magunk bőrén tanultunk meg sok mindent, nem a tapasztalatokat akarjuk megspórolni a jelentkezőknek! Ugyanakkor miért ne profitálhatnának mindabból, amit mi már tudunk, miért ne kezdhetnék egy magasabb szintről ezt a szakmát, hiszen a verseny egyre élesebb ezen a piacon is.

STYLIST KÉPZÉS

Benkő Judit, kurzusvezető

A saját tapasztalataimból kiindulva abban szeretnék segíteni a kurzus résztvevőinek, hogy mit és hogyan érdemes gyakorolni.

Bízom benne, hogy a közös munka során sikerül levágni néhány felesleges kanyart, és elkerülni egy-két zsákutcát.

KREATÍV ÍRÁSTECHNIKÁK WORKSHOP

Totth Benedek, workshop vezető