HISZÜNK A FEJLŐDÉSBEN

Amiről nálunk tanulhatsz, az a mi napi munkánk, amire hivatásként tekintünk. Tudásunk legjavát osztjuk meg kurzusrésztvevőinkkel.

 

RÓLUNK

AKTUÁLIS KÉPZÉSEINK

DIGITÁLIS MARKETING KÉPZÉS

Mi a tartalommarketinggel kelünk és fekszünk, termékeink sikeréért, a userek eléréséért minden egyes nap meg kell dolgoznunk.

 

Gyakorlati tudásunk esszenciáját próbáljuk átadni azoknak a marketingszakembereknek és cégvezetőknek, akik szeretnék átlátni a legfrissebb online kommunikációs lehetőségeket.

KÉPZÉS INDULÁSA: 2020. ÁPRILIS

STYLIST KÉPZÉS

A divathoz érzék kell, de sok része tanulható.

 

Ilyen például az alakformálás, a színkombinációk, a megfelelő minta- és anyagpárosítás trükkjeit és a kiegészítők felbecsülhetetlen szerepe. Mindezt megtanítjuk neked, hogy rátalálj egyéni stílusodra, és ha szeretnéd, akár tökéletesíthesd mások megjelenését is.

 

KÉPZÉS INDULÁSA: 2020. OKTÓBER

MAGAZIN-ÚJSÁGÍRÓ KÉPZÉS

Nálunk tanulhatsz a Nők Lapja főszerkesztőjétől és újságíróitól,

 

előadóink az ELLE, Marie Claire, National Geographic, Meglepetés, Story, Best, Kismama, Nők Lapja Psziché és Egészség magazinok munkatársai.

A tudásunk legjavát szeretnénk ebbe a képzésbe sűríteni.

KÖVETKEZŐ KÉPZÉS INDULÁSA: 2020. NOVEMBER

KREATÍV ÍRÁSTECHNIKÁK

Az újságírók gyakran megszállott grafománok, és sokan közülünk nem állnak meg a cikkek írásánál, hanem novellákat, regényeket írnak.

 

Ha naplót írsz Te is, mióta az eszedet tudod, vagy blogolsz, netán néhány novella vagy mese kezdemény már lapul a fiókodban, mi segítünk neked, hogy be is fejezd!

KÉPZÉS INDULÁSA: 2020. OKTÓBER