HISZÜNK A FEJLŐDÉSBEN

Amiről nálunk tanulhatsz, az a mi napi munkánk, amire hivatásként tekintünk. Tudásunk legjavát osztjuk meg kurzusrésztvevőinkkel.

 

RÓLUNK

AKTUÁLIS KÉPZÉSEINK

DIGITÁLIS MARKETING KÉPZÉS

Mi a tartalommarketinggel kelünk és fekszünk, termékeink sikeréért, a userek eléréséért minden egyes nap meg kell dolgoznunk. Gyakorlati tudásunk esszenciáját próbáljuk átadni azoknak a marketing szakembereknek és cégvezetőknek, akik szeretnék átlátni a legfrissebb online kommunikációs lehetőségeket.

KÉPZÉS TERVEZETT INDULÁSA: 2022

STYLIST KÉPZÉS

A divathoz érzék kell, de sok része tanulható. Ilyen például az alakformálás, a színkombinációk, a megfelelő minta- és anyagpárosítás trükkjeit és a kiegészítők felbecsülhetetlen szerepe. Mindezt megtanítjuk neked, hogy rátalálj egyéni stílusodra, és ha szeretnéd, akár tökéletesíthesd mások megjelenését is.

KÉPZÉS TERVEZETT INDULÁSA: 2022

ÚJSÁGÍRÓ KÉPZÉS

Nálunk tanulhatsz a Nők Lapja főszerkesztőjétől és újságíróitól, előadóink a Marie Claire, National Geographic, Meglepetés, Story és Best magazinok, valamint Magyarország vezető online portáljainak: a 24.hu és nlc.hu munkatársai.

A tudásunk legjavát szeretnénk ebbe a képzésbe sűríteni.

KÉPZÉS TERVEZETT INDULÁSA: 2022

KREATÍV ÍRÁSTECHNIKÁK

Az újságírók gyakran megszállott grafománok, és sokan közülünk nem állnak meg a cikkek írásánál, hanem novellákat, regényeket írnak. Ha naplót írsz Te is, vagy blogolsz, netán néhány novella vagy mese kezdemény már lapul a fiókodban, mi segítünk neked, hogy be is fejezd!

WORKSHOP TERVEZETT INDULÁSA: 2022