KARRIER ÚJRATERVEZÉS

azoknak, akik szeretnék megtalálni álmaik munkáját

Kezdés

2021. októbertől

indulnak csoportok

4 egymást követő szombaton

 

Részvételi díj

80.000 Ft+Áfa

azaz bruttó 101.600 Ft, ami a workshop indulása előtt egy összegben fizetendő.

Csoportlétszám

min. 10 – max. 12 fő

A fenti létszámkorlát a személyre szabott képzési program feltétele.

Helyszín

Central Médiacsoport székháza

1037 Budapest,   Montevideo u. 9.

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk ezt a kurzust, akik egyszerűen változásra vágynak, vagy nem érzik elég jól magukat a jelenlegi helyzetükben a munkahelyükön, a szakmájukban, de még nem tudják pontosan, hogy merre, hogyan és mikor induljanak el.

Ajánljuk továbbá azoknak, akikben újra és újra feléled a tettvágy, de nem tudják pontosan, hogy hol és miben tudnák a legjobban hasznosítani a képességeiket. Vannak élethelyzetek, amikor ezek az érzések felerősödnek, ilyenkor órási segítség, ha támogató környezetben, strukturáltan végiggondoljuk a kérdéseket és lehetőségeket.

A kurzus célkitűzései

AZ ALÁBBIAKKAL GAZDAGODSZ A KURZUS VÉGÉRE:

  • Régen elfeledett vagy teljesen új célokat találsz a következő évekre.
  • Megfogalmazod a célokhoz vezető reális utakat, s megvalósítási akcióterveket.
  • Áttekinted a munka, a hobbi és a személyes fejlődésed területén lévő célokat, hogy közelebb kerülj a harmónikus egyensúlyhoz.
  • Hasonló dilemmával, de tettvággyal rendelkező társaid segítségével kipróbálhatod magad új helyzetekben.
  • Közösen kiderítjük, hogy meddig érdemes tágítani a határaidon.
  • Megismerheted mások inspiráló történeteit arról, hogy hogyan találtak rá álmaik munkájára vagy életvitelére.
  • Szakmai támogatás mellett társakat és támogató közösséget kapsz céljaid megvalósításához.

 

A kurzus tematikája

Bemutatkozás, tisztánlátás

Büszkék vagyunk kurzusaink jó hangulatára és személy-orientált voltára. Fontos, hogy már az első alkalommal lássuk, ki milyen tapasztalattal és célkitűzéssel érkezik: Honnan jövök? Merre tartok? Mi a célom azzal, hogy ránézek a karrieremre? Miért pont most…?Tapasztalataim, célkitűzéseim áttekintése.

Önazonosság, önreflexió

Erősségeim (nem csak szakmai), kompetenciáim feltérképezése, vajon tényleg abban vagyok jó, amit magamról gondolok? Kiktől várhatok támogatást (milyen a saját kapcsolati hálóm és mennyire tudatosan építem azt)?

Motiváció, reziliencia

Mi az, ami iránt igazán szenvedélyt érzek? Hogyan találok rá az életcélomra, mi motivál engem az életben és a karrieremben? Miből tudok töltekezni, hogyan tudom saját rezilienciámat erősíteni? Hogyan tudok az esetleges kudarcokból építkezni?

t

Alkalmazott vs. vállalkozói létforma

Személyes, inspiráló történetek karrierváltóktól: hogyan váltottak? milyen akadályokba ütköztek? mik az előnyei és hátrányai ennek a létformának?

A tapasztalatok egyéni és közös feldolgozása

Az alapján, amit megtudtam magamról, ill. amit a kurzuson hallottam, tapasztaltam, milyen akciókat fogalmazok meg a magam számára? Milyen félelmek, hiedelmek, feltételezések akadályoznak abban, hogy megtegyem az első lépést? Ezeket hogyan hárítom el? Mik a következő lépések? Milyen akciótervvel és merre indulok tovább?

 

A kurzus időzítése

Két csoport indulását tervezzük:

2020. októberben és novemberben 

4-4 alkalommalheti rendszerességgel, szombaton:

az első alkalom hossza: 9.00-17.00

a második alkalom hossza: 9.00-13.00

a harmadik alkalom hossza: 9.00-13.00

a negyedik alkalom hossza: 9.00-13.00

A kurzusokat a Central Médiacsoport budapesti székházában tartjuk, igényes, kultúrált környezetben.

Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.

 

KURZUSVEZETŐK

Havasi Judit

Judit képzett coach, team coach, HR szakértő, párterápiás tanácsadó. Nagyvállalatoknál épített karriermenedzsment és egyéb HR rendszereket. Coaching ügyfeleit abban segíti, hogy önazonosan, erősségeiket, vágyaikat tudatosítva, igazi szenvedéllyel, elkötelezettséggel vezessék saját életüket, karrierjüket, a számukra fontos ügyeket vagy munkatársaikat. Párterápiás munkái miatt jól tudja, hogy a párkapcsolat melyik szakaszában milyen nehézségek, elakadások jelenhetnek meg a karrierrel kapcsolatban és fordítva. Önmaga is többször váltott szakmát, dolgozott civil, üzleti és közszférabeli emberekkel. Két gyerek édesanyjaként ismeri a családi élet, karrier összehangolásának kihívásait.

“A programmal az a célunk, hogy megerősödve, saját célod irányában elköteleződve, inspirálódva lépj arra az útra, amin járni szeretnél.”

Benedek Nikoletta

Niki tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó. 15 évig a nagyvállalati szektorban dolgozott HR-esként, jelenleg pedig vezetésfejlesztési programokat, egyéni- és team coaching folyamatokat vezet. Háromgyerekes anyukaként személyes tapasztalattal rendelkezik a családi és szakmai szerepek összehangolásáról.

“Kilépni egy kedvezőtlen helyzetből, felelősséget vállalni magunkért felszabadító erejű, a bátorság érzését és magabiztosságot nyújtó állapot. Abban szeretném a képzés résztvevőit támogatni, hogy a karriertervezés folyamán közelebb kerüljenek önmagukhoz, saját szükségleteikhez és erőforrásaikhoz. Saját környezetemben és az ügyfeleim körében is azt tapasztalom, hogy vannak olyan tipikus élethelyzetek, időszakok, amikor tudatosabban ránézünk arra, hogy merre tartunk, mit értünk el abban, amit csinálunk, mit szeretnénk még elérni, mennyire érezzük jól magunkat jelenleg a karrierünkben. Ezek az időszakok különösen felerősödnek olyan életszakaszokban, amikor átmenetileg eltávolodunk a munka világától: pl. a gyerekekkel otthon töltött időszak, két állás közötti időszak, külföldi tartózkodás, stb. Ugyanígy karrier-újragondolást eredményeznek azok a helyzetek, amikor felülvizsgáljuk személyes értékeinket és megnézzük, mennyire egyezik mindez a munkával, amit végzünk. Ilyen időszak az életközepi transzformáció vagy egy adott munkával, munkahellyel kapcsolatos értékkonfliktus okozta krízis.”

JELENTKEZÉS

Jelentkezésedet a cma@centralmediacsoport.hu címre küldheted.

Kérjük, mellékeld fényképes önéletrajzodat, és egy motivációs levélben foglald össze, hogy mit vársz a képzéstől.

Ha bármilyen kérdésed merülne föl, lépj kapcsolatba velünk!