HISZÜNK A FEJLŐDÉSBEN

Tudásunk legjavát osztjuk meg kurzusrésztvevőinkkel.
RÓLUNK

AKTUÁLIS KÉPZÉSEINK

DIGITÁLIS MARKETING KÉPZÉS

Mi a tartalommarketinggel kelünk és fekszünk, termékeink sikeréért, a userek eléréséért minden egyes nap meg kell dolgoznunk.

Ezen a képzésen gyakorlati tudásunk esszenciáját adjuk át azoknak a marketingszakembereknek és cégvezetőknek, akik szeretnék átlátni a legfrissebb online kommunikációs lehetőségeket.

KÉPZÉS INDULÁSA: 2020. ÁPRILIS

 

STYLIST KÉPZÉS

 

A divathoz érzék kell, de sok része tanulható. Nekünk is meg kellett tanulni az alakformálás, a színkombinációk, a megfelelő minta- és anyagpárosítás trükkjeit és a kiegészítők felbecsülhetetlen szerepét, hogy a legjobb divatanyagokat készíthessük el.

Mindezt most megtanítjuk neked, hogy rátalálj egyéni stílusodra, majd tökéletesíthesd másokét is.

KÉPZÉS INDULÁSA: 2020. OKTÓBER

 

MAGAZIN-ÚJSÁGÍRÓ KÉPZÉS

 

Nálunk tanulhatsz a Nők Lapja főszerkesztőjétől és újságíróitól,

előadóink az ELLE, Marie Claire, National Geographic, Meglepetés, Story, Best, Kismama, Nők Lapja Psziché és Egészség magazinok munkatársai.

A tudásunk legjavát szeretnénk ebbe a képzésbe sűríteni.

KÖVETKEZŐ KÉPZÉS INDULÁSA: 2020. NOVEMBER

KREATÍV ÍRÁSTECHNIKÁK

 

Az újságírók gyakran megszállott grafománok, és sokan közülünk nem állnak meg a cikkek írásánál, hanem novellákat, regényeket írnak. Ha naplót írsz Te is, mióta az eszedet tudod, vagy blogolsz, netán néhány novella vagy mese kezdemény már lapul a fiókodban, mi segítünk neked, hogy be is fejezd!

KÉPZÉS INDULÁSA: 2020. OKTÓBER

 

VÉLEMÉNYEK

Tökéletes döntés volt a Médiaakadémia újságíró képzését választani. Ennek köszönhetően ma már én is a kiadónál dolgozhatok.

Jónap Rita

Nők Lapja, újságíró

Itt valóban az adott szakterületet leginkább ismerő és a gyakorlatban is művelő szakemberek adják át a tapasztalataikat és a legfrissebb  tudásukat.

Szücs Olivér

Helia-D, marketing vezető

Amiért a kurzusra jelentkeztem, azt maximálisan megkaptam, nagyon jól összeválogatott, felkészült és nagy tudású előadóktól.

Háber Nikolett

Stabilo, marketing manager

A Digitális marketing képzésen hallottak túlszárnyalták a várakozásaimat. Minden cégvezetőnek és marketingesnek csak ajánlani tudom ezt a képzést.

Váradi György

Columbus cégcsoport, tulajdonos

ÍRJ NEKÜNK!

Ha érdekelnek kurzusaink, írj nekünk a cma@centralmediacsoport.hu címre!

Képzéseinket Budapesten, a Central Médiacsoport székházában tartjuk. Itt:

1037 Budapest, Montevideo u. 9.