HISZÜNK A FEJLŐDÉSBEN

Amiről nálunk tanulhatsz, az a mi napi munkánk, amire hivatásként tekintünk. Tudásunk legjavát osztjuk meg kurzusrésztvevőinkkel. RÓLUNK

AKTUÁLIS KÉPZÉSEINK

DIGITÁLIS MARKETING KÉPZÉS

 

Mi a tartalommarketinggel kelünk és fekszünk, termékeink sikeréért, a userek eléréséért minden egyes nap meg kell dolgoznunk.

Gyakorlati tudásunk esszenciáját próbáljuk átadni azoknak a marketingszakembereknek és cégvezetőknek, akik szeretnék átlátni a legfrissebb online kommunikációs lehetőségeket.

KÉPZÉS INDULÁSA: 2018. MÁRCIUS 9.

 

ÉRDEKEL

STYLIST KÉPZÉS

 

A divathoz érzék kell, de sok része tanulható. Ilyen például az alakformálás, a színkombinációk, a megfelelő minta- és anyagpárosítás trükkjeit és a kiegészítők felbecsülhetetlen szerepe. Mindezt most megtanítjuk neked, hogy rátalálj egyéni stílusodra, majd tökéletesíthesd másokét is.

KÉPZÉS INDULÁSA: 2018. MÁRCIUS 20.

 

ÉRDEKEL

MAGAZIN-ÚJSÁGÍRÓ KÉPZÉS

Nálunk tanulhatsz a Nők Lapja főszerkesztőjétől és újságíróitól,

előadóink az ELLE, Marie Claire, National Geographic, Cosmopolitan, Meglepetés, Story, Best és Kismama magazinok munkatársai.

A tudásunk legjavát szeretnénk ebbe a képzésbe sűríteni.

KÉPZÉS INDULÁSA: 2017. NOVEMBER 3.

ÉRDEKEL

KREATÍV ÍRÁSTECHNIKÁK

 

Az újságírók gyakran megszállott grafománok, és sokan közülünk nem állnak meg a cikkek írásánál, hanem novellákat, regényeket írnak.

Ha naplót írsz Te is, mióta az eszedet tudod, vagy blogolsz, netán néhány novella vagy mese kezdemény már lapul a fiókodban, mi segítünk neked, hogy be is fejezd!

KÉPZÉS INDULÁSA: 2018. ÁPRILIS 7.

 

ÉRDEKEL