2004-ben ismerhették meg a Magyar Televízió nézői. A Riporter kerestetik című műsorban feltűnt televízióst 24 éves korában Az Este és a Kultúrház is beválogatta riporterei közé. Pedig eredetileg színésznek készült, végül a Szegedi Tudományegyetemen szerzett diplomát, ahol a kommunikáció mellett német nyelvet és irodalmat, illetve európai politikát is hallgatott. Később a színeszet sem kerülte el, szerepelt Jancsó Miklós Ede megevé ebédem című filmjében, Pelsőczy Réka a Katona József Színházban bemutatott Rendhagyó Záróra című darabjában, és Hollósi Frigyes partnereként a Pécsi Országos Színházi Találkozón is.

2005-ben a Miért? történelmi magazin vezetésére kérték fel, de házigazdája volt később a Nyugat 100 – A vetélkedő és a Radnóti 100 éve műveltségi sorozatoknak is. Országos ismertségét a Zárórának köszönheti – a köztévé portrésorozatát hat éven át vezette, és a műsor válogatott beszélgetéseiből 2010 karácsonyára egy önálló kötetet is megjelentetett. 2011 októberétől decemberéig a Duna2 -n vezetett műsort, azóta azonban nem látható a képernyőn. (Interneten viszont igen: www.lépjnagyot.blog hu)

Közönség előtt azonban készít beszélgetéseket. A Katona József Színházban 2014 februárjában útjára indította a K:P című vitasorozatot, kultúrpolitikai témákkal, a pécsi Zsolnay Negyedben a Zsolnay Szalon, a KékSzobaHallban a Felcserélt életek, A MüPában Literárium (meghatározott epizódjainak) házigazdája.

2012-ben megjelent második kötete, a Ráadás, 18 új interjúval.

2013 decemberében Bridge Generáció címmel publikált riportkönyvet a Ustream, a Prezi és a LogMeIn sikeréről.

Állandó szerzője La Femme, a Nők Lapja Évszakok és a Gentleman magazinoknak.