Már általános iskolában is én voltam az örsi- és rajnapló felelős, szóval — így utólag azt mondom –, egyenes út vezetett a munkámhoz, az út közben persze ezt nem mindig éreztem így.

Az Új Magyarország napilapnál tördelő operátorként kezdtem a szakmát, később ugyanitt tervezőszerkesztő lettem Izgalmas időszak volt, a napilap gyors döntést és gyors munkát kíván. 1995-ben végeztem a MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémiáján, laptördelő és képszerkesztő szakon. Még ez évben a mai Centrál Médiacsoport elődjénél, az akkor még Erasmus Press névre hallgató kiadónál helyezkedtem el az Ifjúsági Magazin tördelőszerkesztőjeként. 1996-ban részt vettem a Praktika magazin (kezdetben Házi Praktika) beindításában, fantasztikus érzés volt egy magazin születésénél bábáskodni. 2001-ben megbíztak a Kismama magazin művészeti vezetésével. 13 évig készítettem a lapot. Igazi műhelymunka volt, rengeteg új dolgot valósítottunk meg: babás címlapfotózás, különszámok, Babaruhabörze. Közben a Nők Lapja Egészségnek és a Wellnessnek is a művészeti vezetője lettem. Ma már csak ez utóbbi kettőt készítem, viszont a képszerkesztői munka egy része is az enyém, a Wellness magazinba pedig néha írok is.

Hiszek a csapatmunkában, a közös gondolkodásban, a másik inspirálásában, abban, hogy a munkám nem szigorúan a munkaleírásnak megfelelően kezdődik és végződik. Meg abban is, hogy a jó gondolatok nem mindig napközben érkeznek (e-mailek és csörgő telefonok közben), hiszen gyakran zuhanyzás közben villan be egy-egy megoldás vagy új ötlet. Fontosnak tartom a munkám, ám igyekszem nem elfelejteni, hogy a lényeg mégiscsak a szövegben és a fotókon van, “művészeti szekció” “csak” segít befogadhatóbbá tenni azt.