Rólunk

A médiaakadémiát 2008-ban alapította a Central Médiacsoport Zrt. jogelődje.

Az akadémia létrehozásakor az elsődleges cél az utánpótlás képzés volt. Azaz felkutatni az újságíró és szerkesztő tehetségeket, s átadni nekik azt a szakmai tudást, amivel aztán sikeresen elhelyezkedhetnek a különböző magazinok szerkesztőségeiben.
Ma már több, korábban végzett hallgatónk dolgozik a Central Médiacsoport magazin és online szerkesztőségeiben, így a Nők Lapjának, Kismamának, Nők Lapja Egészségnek, Cosmopolitannek, NLCafénak, Hír24-nek és a HáziPatikának.

A médiaakadémia Balázs-Piri Krisztina vezetésével indult, aki 7 évfolyam után búcsúzott. 2016. januártól Turopoli Eszter CMA igazgató felelős a képzésekért.

Idén az újságírás képzésen kívül indul Stylist képzés, Kreatív írástechnika tanfolyam és a Pécsiközgázzal közös szervezésben Digitális Marketing Képzés marketing szakemberek számára.

Kurzusainkra minden esetben a legjobb gyakorló szakembereket hívjuk oktatóinknak, hogy a komoly elmélet mellett gyakorlati tudással és a hétköznapokban hasznosítható inspirációval is gazdagítsuk a résztvevőket.

A képzések helyszíne a Central Médiacsoport székháza, ahol rendkívül kultúrált környezetben vehetnek részt a hallgatók a médiakadémia által garantált minőségi képzéseken.

Elérhetőségeink

Igazgató:
Turopoli Eszter

Képzéseink helyszíne:
A Central Médiacsoport székháza

Cím:
1037 Budapest, Montevideo u. 9.


Központi telefonszám:

06 1 437 1100

Központi e-mail:
cma@centralmediacsoport.hu

Megközelíthetőség:

A Central Médiacsoport Zrt. székházát

a Kolosy tér felől (86-os, 9-es, 160-as, 260-as busz; 17-es villamos)

a Szépvölgyi úton felfelé közelíthető meg.

Előadók, tanárok

Az állandó előadók és meghívott vendégeink listáját a Tanáraink menüpont alatt találod!

További információkat lásd a Kapcsolat menüpontban